İNSTAGRAM HESAP ÇALMA PROGRAMI - 2019



Merhaba arkadaşlar bugün sizlere instagram hesap çalma yöntemlerinden birini göstereceğim dikkatlice yöntemleri okuyup yapın, bu yöntemi telefondan yapın.

İNSTAGRAM HESAP ÇALMA TIKLA PROGRAMI İNDİR : TIKLA

Öncelikle telefondan instagram uygulamasına girin ardındın sağ üstte üç noktaya tıklayın aşağıya inin hesap ekleye tıklayın. Sonra Giriş yapın altında ''GİRİŞ YAPMAK İÇİN YARDIM ALA TIKLAYIN''.

Çalacağınız hesabın kullanıcı adını girin.

Ardından böyle bir sayfa çıkar ;





'DAHA FAZLA YARDIMA MI İHTİYACIN VAR?'' SEÇENEĞİNE TIKLAYIN.

Aşağıdaki görüntü ekrana gelirse bilin ki hesapta açık var ama gelmezse vpn ile deneyin vpn ile'de olmazsa hesapta açık yok demekki ;'






En üstte kapattığım yere herhangi yeni bir e-posta adresi girin diğer seçenekleride fotoğraftaki gibi yapın ve sonra göndere tıklayın.

Sonra maile cevap gelecek bazen geç gelebiliyor bazen gelmeyebiliyor ama çoğu zaman gelir.




Üstteki fotoğraftaki gibi bir mail gelecek, karaladığım yerde kod var o kodu kağıda yazıp yollamanız lazım eğer hesapta resim yoksa alma şansınız %80-%90'dır. Hesapta fotoğraf varsa shop yapmanız lazım. Ha yok bana öyle mail gelmedi aşağıdaki mail geldi diyorsanız ;


Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.




Hesaba form attığınız tarihi saati ve e-postayı girin sonra gönderin 24-48 saat içinde cevap gelir gelmezse işlem başarısız olur. Şahsen kendim 15k hesabı aldım mümkünse türk hesaplar üzerinde kullanmayın yabancı hesaplar üzerinde kullanın, hepinize iyi forumlar bir sorunuz varsa buradan veya pm atarak sorabilirsiniz  .

Join Conversation

4 yorum

  1. bi sen zekisin orospucocu arkadaşlar uygulamayı indirmeyin trojan bulaşır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tm reis reis ben dikkat ediyorm yorumlara bakıyom thank

      Sil
  2. İndirmeyin telefonunuzun bilgilerine ulaşır sakin indirmeyin

    YanıtlaSil
  3. Imdirmeyin ark lar sakınnn!!!

    YanıtlaSil